Ingen lekkasjer er funnet. Hadde det vært noen ville nok co2-flasken vært tom nå.
Temperaturen i kjøleskapet er 5-6 grader.
Regulatoren er selvsagt konstant tilkoblet med trykk. (Dumper trykket og reduserer så lavt som regulatoren tillater ved tapping, bare så det er sagt). Skummet veldig i...
Det er første gang jeg prøver å karbonere øl på fat og det ser ikke ut til å fungere.
Fatet har stått i kjøleskap med co2 på 1.5 - 2 bar i en uke nå og det er ikke spor av kullsyre i brygget.
Jeg har prøvd trikset med å sette trykket til 2 bar og riste fatet i 5 min også. Da hører jeg at mye...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.