Nylig innhold av Fredrik Zachariassen

  1. F

    Tradisjonel heimabrygging på Voss

    Jeg kauket til ungen i dag når hun spyttet vørteren hun fikk smake på tilbake opp i bøtta!
  2. F

    Skal oppleve mangt som hjemmebrygger....

    Datteren min på 4 år fikk overvære siste del av bryggingen, der jeg tappet fra ølbryggeren og ned i et kar. Hun fikk smake på vørteren, det falt tydligvis IKKE i smak og hun spyttet vørteren i bøtta(!!!). Jeg tok raskt litt starsan der hun hadde spyttet og håper på det beste. Eller skal jeg...
  3. F

    Overkarbonert øl?

    Feilen lå i noe med fatet, jeg byttet over rør og ventil/kobling fra et annet fat. Da funket alt som det skulle.
  4. F

    Overkarbonert øl?

    Hei, I går tvangskarbonerte jeg en kølsch på 19l corneliusfat. 2 bar - 5 min med rulling av fat. Fem seks timer senere så skal jeg forsøke å tappe litt, da kommer det bare skum.. I dag har jeg tømt fatet for C02 og forsøkte å tappe på 0,4 bar, fortsatt det samme. Nå har tømt fatet helt...
  5. F

    7 Fjell Småtøs

    Hei, nå har jeg søkt en god del rundt men ikke blitt klokere. Jeg skal fate min 7 fjell småtøs i dag tenkte jeg - men blir ikke klok på hvor lenge den skal karboneres og under hva slags trykk. Det står på oppskriften at ølet bør ha 2,5 volumer CO2. Men, det gjør ikke meg noe klokere. De...
Tilbake
Topp