Har en pastry stout som gjæret mer enn tenkt. Den endte på 1.015 i stedet for 1.024. Synes den ble litt tynn.
Bør jeg bare la den være eller kan jeg prøve med laktose rett i fatet? Det er allerede 1kg laktose i batchen på 24liter. Den er 12,5 prosent.
Har brygget en apocalyptic thunder juice og skal snart tørrhumle. Spørsmålet blir da om man skal tørrhumle på dag 7 som oppskriften sier, selv om man kjører cc? Får da humlen for lang kontakttid med ølet? Skal tilsette 370g mosaic.
Har fermzilla med hopbong for oksygenfri tørrhumling hvis det...
Skal gjære en pale ale under trykk og skal tilsette ekstra humle for å få noe som ligner på en neipa. Følger med 50g el dorado som etter oppskrift skal i 3 dager før tapping. Har tenkt å ha i 200 g ekstra sabro. Gjæren er verdant ipa. Hvilket trykk skal jeg bruke? Hvilken temperatur? Når bør...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.