Jøss, noe tok visst fyr her... :) Joda diskusjonen er HØYST interessant. Ikke i forhold til akkurat det jeg spurte om kanskje, men bøyer meg for all utvist fagkompetanse i tråden. Er nok ikke helt på det nivået sjøl dessverre, selv etter noen års brygging. Det finnes mennesker der ute som rynker...
Takk for gode tips!
Belgisk gjær i kölsch..? Vet ikke om jeg er SÅ tøff. Råvarebestillingen min er uansett gjort så det må evt prøves ved en senere anledning. For det hørtes spennende ut hvis lav temp tar bort mesteparten av det distinkte belgiske preget (som noen ikke liker). Er det sånn at man...
Takk for svar!
Da kan jeg gjøre amigase-eksperimentet i ene gjærkaret bare, supert. Men når det er utgjæret til 1.000 - vil det ikke bli "tuborg lite"? Som å "elske i en kano" (fucking close to water)?? :-)
Og hvor mye amigase bruker man? Har sett vilt sprikende mengder anbefalt - fra noen...
Hei,
har brygget i flere år og søkt opp mye informasjon, tips og know-how herfra. Så takk til alle andre som har stilt og besvart "dumme" spørsmål. Men nå har jeg en sak selv som jeg ikke blir klok på: Skal sette en dobbeltbatch (to allgrain kit), i min beer-brew 60, til en sammenkomst...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.