Nylig innhold av Håkon Halvorsen

  1. H

    Tråden for dumme spørsmål.

    Hei. Har en mangoipa som er klar for tapping. Blitt gjæra under svakt trykk. Planen er å tappe over på fat uten coldcrash (lukket overføring). Vil det blir katastrofe og skumbonanza, eller vil det funke ok med motrykk?
  2. H

    NM regler

    Ser det står at 0.44 bokser er godkjent for NM 2023. Bra! Gjelder det ulike farger eller kun sølvboks som gjelder?
  3. H

    Julekalender Østfold 2022

    Enig med Bård. Suverent opplegg! Hva med scorekortet? Skal bilde av det sendes noe sted?
  4. H

    Protagonist

    Hei. Har settet, men enn så lenge uåpnet. HA 18 på vei i posten. Men, lurer på om jeg heller ønsker å gå for å tynne ut vørteren mer enn i oppskriften. Noen formel og bruke eller er det prøv og feil som gjelder? Noen med erfaring som vil prøve seg på en anbefaling? (tenker vel egentlig at...
  5. H

    Julekalender Østfold 2022

    Bestemt når skal det utveksles edle dråper? Mvh Håkon Halvorsen
  6. H

    NM regler

    Og farge på boks.
  7. H

    Radler

    Liten oppdatering på dette prosjektet. Smakte 5 forskjellige sukkerfri saft, blandet ut med en blonde ale. De tre som fikk lov til å være med videre på reisen var: 1. Passionfrukt & guvana (19 l fat) 2. Mango & lime (12 l fat) 3. Lemon & lime (9 l fat) Fruits of Brazil og Wild raspberry...
  8. H

    Radler

    Veldig godt forslag!
  9. H

    Radler

    Er sammen med en annen så tenker det ville vært fint å ta full batch (splitta i 2). Målet er å få til noe tilsvarende Hansa sin med Grapefrukt..
  10. H

    Radler

    Ved lettbrus/saft så går det vel fint uten å knerte gjæra?
  11. H

    Radler

    Hei. Her blir det mye banning i kjerka, men det får stå til.. Har planer om å prøve og lage 2 varianter av Radler. Tanken er teste ut et Fresh wort kit og splitte det i 2 ved å tilsette 2 forskjellige smaker (ser for oss sukkerfri saft i 2 varianter) Alternativ 1 Tenkte å dele vørteren i 2...
  12. H

    Tråden for dumme spørsmål.

    Takk for innspill. Ølet var ikke helt flatt, men tæmt. Det er brukt de minste sukkerbiter (veier 2 g). Tror han har tilsatt noe mer sukker i noen og lar noen stå. Time will show.. De gangene jeg karbonerer med sukker bruker jeg 2 sukkerbiter pr 0.5 l som gir frisk fin karbonering i mine øyne.
  13. H

    Tråden for dumme spørsmål.

    Takk for utfyllende svar, men det er jo kun tilsatt 1 sukkerbit i utgangspunktet? Noe som er alt for lite i mine øyne.. Jeg tenker at det sukkeret som er tilsatt er spist, men har gitt for lite karbonering. (4 g/l) eller er jeg på villspor?
  14. H

    Tråden for dumme spørsmål.

    Hei. En kompis har karbonert en småtøs med 1 sukkerbit pr 0.5 l. Ved test i går etter 2 uker i romtemp blei det konstatert flatt øl og labert med skum. Er trikset da å jekke opp, tilsette 1ny sukkbit og kjapt på med ny kork?
  15. H

    CO2 fylling

    Fra samme spørsmål på et annet forum (har ikke vært der sjøl) Fire safe er billigst ring Freddy for å avtale. +47 992 59 194 Strykerveien 3, 1658 Torp
Tilbake
Topp