hansbt sin siste aktivitet

  • hansbt
    hansbt svarte på tråden Høy utgjæring..
    Vel, neppe. Aldri hatt infeksjon gjennom 10 års brygging, veldig nøye rutiner. Det stoppet på 1.004, ingen tegn til noe unormalt. Har en...
  • hansbt
    hansbt svarte på tråden Høy utgjæring..
    Har speidel 20.Malt ikke tilsatt før temperatur er korrekt. I dette tilfellet 66°. Ingen sukker i oppskriften.
  • hansbt
    hansbt svarte på tråden Høy utgjæring..
    Har tørrhumla. Men målinga er før tørrhumla blei tilsatt.
  • hansbt
    hansbt skrev et innlegg i tråden Høy utgjæring. i Brygging.
    Har en lys ale som akkurat er ferdig gjæra. Problemet er at den gikk helt ned til 1.004. Stegmesking på 66-72-78C°. Gjæringstemperatur...
  • hansbt
    hansbt svarte på tråden Humle til imperial stout..
    Maltmengden kan umulig stemme her. Det mangler malt eller sukker.
  • hansbt
    hansbt skrev et innlegg i tråden Humle til imperial stout. i Råvarer.
    Jobber med oppskrift til en imperial stout. Har det meste klart, men veldig i tvil om humletilsetninga. Har noen bra innspill, takker...
  • hansbt
    hansbt svarte på tråden Kveik..
    Fikk beskjed om at det var best å rehydrere i vørter eller sukkervann. Da så en også at det var liv i kveiken. Har fått den fra...
  • hansbt
    hansbt skrev et innlegg i tråden Kveik. i Råvarer.
    Har fått tak i original kveik fra Voss. Dette er den originale i tørket utførelse. Den må selvfølgelig rehydreres før bruk, enten med...
Tilbake
Topp