Nylig innhold av Iron

 1. I

  Til Salgs Electric brewery styreskap og annet utstyr

  Hei. Skapet er bygget for 3x32a og jeg hadde tenkt til å 5500w elementer. De grønne bryter/lampene er for å styre to pumper. Kokekjele kan styres med potmeter. Har som du ser flere element og andre ting også til salgs:)
 2. I

  Til Salgs Electric brewery styreskap og annet utstyr

  Har et electric brewery styreskap, varmekolber, korkemaskin og annet utstyr. Kom med bud på det dere vil ha. Tenkte høystbydende over 5000,- for skapet.
 3. I

  Garasjebryggeriet mitt.

  Holder på med et lignende prosjekt og har kjøpt en TIG, men jeg er usikker på om det blir bra. Kjekt å ha tilgang til maskiner da:)
 4. I

  Garasjebryggeriet mitt.

  Dette var skikkelig rått. Valser du platene på mantelen før du sveiser?
 5. I

  Herms kjele

  Det var ikke så mange som hadde noe å si allikevel.... Men noen tilbakemeldinger hadde vært supert:)
 6. I

  Herms kjele

  Jeg har også tenkt på at aspargeskjelen blir for liten. Hvor lang coil har du? 5m 12mm i en 10L beholder vil kanskje fungere?
 7. I

  Herms kjele

  Skal lage et 3x120l oppsett med herms. Er det ikke en fordel og ha en liten kjele til herms stedet for den store HLT-kjelen? Tenker rask respons på stegmesking osv. Vil en aspargeskjele på 4,5l være stor nok? Eller er det like greit å bruke HLT-kjelen? Det er vel mange som har noe å si her vil...
 8. I

  Bryggekjeller

  Der var du jo:) Ja nå må du komme snart og kurse litt:)
 9. I

  Bryggekjeller

  Det går ikke så fort, men det kommer seg. Har brygget med BB60 nå, men skal ha 3 kjeler oppsett så fort som mulig.
 10. I

  Styreskap

  Hva med å droppe kontaktor der jeg har PID og SSR? Det blir vel litt smør på flesk. Jeg har jo en kontaktor foran som tar seg av to-polt brudd ved service? Ser at det blir litt trangt i styreskapet mitt så jeg må prøve å ta bort noen komponenter.
 11. I

  Solgt/Kjøpt Styreskap

  Solgt til LarsUlv
 12. I

  Solgt/Kjøpt Styreskap

  Takk for budet. Får vente til budfristen går ut så ingen klikker her:) Jeg betalte ca 2000,- for dette gjennom en grossist. Det er ikke et Ikea medisinskap vi snakker om...
 13. I

  Solgt/Kjøpt Styreskap

  Minstepris er 1000,- og budfrist er 12 August. Hvis ikke havner det i boden til neste prosjekt:)
 14. I

  Solgt/Kjøpt Styreskap

  Har vært på ferie så jeg har ikke fulgt opp budene, men jeg selger ikke for under 1000,- Så da er det bare å by over hverandre:)
 15. I

  Bryggekjeller

  Ja det er en ventilasjonshette med 160mm spiro som burde ta unna dampen. Har brygget ute til nå og gleder meg til å ha en plass med alt liggende tilgjengelig. Hadde egentlig tenkt til å kun lage et rom for brygging, men nå blir det litt mer:)
Topp