Satte min første lager til "lagring"/karbonering på fat den 15. April. Tappet akkurat et lite glass, og det er ingen hemmelighet at denne er litt for ung enda.
Jeg kjenner en lukt jeg aldri har kjent før. Ikke en dårlig lukt. Det smaker heller ikke dårlig, men umodent.
Kan noe fortelle meg hva...
Hei,
Jeg var sent ute med brygget til 17. Mai...
Brygget den 14. april, og skal i corneliusfat den 29. april. Karbonerer med en gang.
Har ikke laget kölsch før, så jeg lurer på om den er "ferdig" til 17. mai? Det er kun 18 dager lagring. Om det har noe å si cold crashes den de to siste...
Jeg har et problem.
Jeg har lagret en del ferdig kvernet basemalt i 2.5kg sekker.
Men... jeg har glemt å merke dem. Det er weyerman pale malt og pilsnermalt.
Har noen noen tips til å finne ut hva som er hva? De ser identiske ut.
Jeg har oppdaget at min fru er et humlehode, og vil lage SMaSH IPA av en 7-8 typiske humlesorter.
Brygget blir gjort på en GF Connect, men jeg lurte på om jeg kunne kjøre flere brygg på en dag?
Si jeg brygger en Amarillo smash, skyller utstyret lett og setter igang med en Simcoe smash like...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.