Nylig innhold av Janar

  1. J

    Øl som blir stående lenge til gjæring

    Jeg leste at champagne står minimum 15 mnd på bunnfallet, for å oppnå gjærautolyse. Her er det altså en ønsket smak. Kan kanskje tyde på at et par måneder ikke burde by på problemer.
  2. J

    Øl som blir stående lenge til gjæring

    Takker for svar. Skal gjøre som Du foreslår. Kommer tilbake med rapport ut i januar, når jeg ser hvordan det gikk.
  3. J

    Øl som blir stående lenge til gjæring

    Hei Jeg har brygget øl på hytta. En slags lager, som ble brygget ut i fra prinsippet om at man " tager hva man haver" . Mest pilsmalt, litt hvete og caramunic. Chinok og noe tysk humle. 2 pk saflager w-34/70 på 20 l ved 8 grader c. Og 1051. Brygget ble satt til gjæring i kjelleren, som holder 9...
Tilbake
Topp