da blei det 42 liter med OG 1.073 til gjæring. kunne vel fått ut en del mer men det var veldig mye grums i bånn. 14.35 med pale malt og 1,25 med caramalt. 1kg.muscovado-sukker. og de 800 g. som jeg ikke fikk plass til, erstattet jeg med 700g DME (det var det jeg hadde) beregnet og var på 1.081...
Det blei skikkelig fullt .Jeg stoppa på 15,6kg.måtte virkelig mose til for å få på mutteren. får heller spe på med litt DME. Øl blir det læll :skitbra:
Hei, står å skal brygge denne http://norbrygg.no/forum/index.php/topic,3587.0.html . og lurer på om dme skal i sammen med mesking av malten eller i når det skal kokes ?
Hei. Tittelen sier det meste. Skal kjøpe fat og lurer på hva mer enn selve fatet jeg trenger. Slanger, koblinge osv.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.