Jeg ble så lei av den forbanna plastikkringen rundt silbunnen at når jeg kjøpte meg sveiseutstyr så var noe av det første jeg gjorde å sveise den fast i bunnen av maltkaret. Pent ble det ikke, men den sitter fast. Kan gjøre det for andre i Trondheims-reg.
Jeg jobber en del med eik for tida og lager masse spon så om noen vil ha det er det bare å komme. Jeg kan ikke garantere at det er helt rent, men tror ikke det skal inneholde veldig uøskede ting som malingsrester. Jeg er ikke ofte på Norbrygg lengre så send en SMS til 9226 7583 om du er...
Jeg irriterer meg litt for mye over GF appen .
Det jeg gjør er følgende:
Jeg har en android fon, så jeg trykker lenge på ikonet til appen. Da kan jeg gå inn i innstillinger og gi den posisjonsdata hele tiden. Hvorfor den skal ha posisjonsdata har jeg aldri skjønt.
Så starter jeg en ny session og...
Jeg har flere ganger laget cider av epler, både fra egen hage og billig eplejuice fra butikken. Det jeg har gjort er å tømme juicen opp i et spann, noen ganger kokt ned for å få opp OG, tilsette gjær og la den gjære ned til en FG på 1000. Jeg har tilogmed gjort det med pærer fra en bekjent som...
Humlefilter selges i Trondheim. Kun brukt 2-3 ganger. Selges for kr. 250, halv pris av hva Brewshop tar. Jeg driver å øvelseskjører med en venn, så jeg kan sikkert bringe.
https://brewshop.no/produkt/utstyr/bryggeutstyr/project-brew-hop-spider-humlefilter
Det var utsolgt for tørrgjær på butikken igår. Men sist jeg tappa så sparte jeg på ca 2 dL med gjær, Safale US-05. Hvor mye av dette skal vi bruke sammenlignet med tørrgjær eller fersk brødgjær hvis vi skal bake? Vil denne gjæra være tregere/raskere enn vanlig gjær?
Takk for svar.
Jeg prøvde med 25 gr sukker og 25 gr spraymalt i 25 cl vann, og begge fikk en OG på 1040, det tyder på at de er ganske like, ikke 50% forskjell som du antyder.
Hei alle.
Jeg tapper brygget mitt på flaske og bruker 5 gram sukker per liter for å karbonere. Hvor mye spraymalt må jeg bruke for å få samme resultat?
Jeg har laget meg en batch med cider av eplejuice kjøpt på Rimi og gjæret med SafCider. Den er nå klar for flasking, men jeg smakte på og den var så knusktørr at munnen skikkelig snurpet seg sammen.
Er det noe jeg kan gjøre for å få den søtere?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.