Nylig innhold av odsov

  1. O

    Is til jockey box -stavanger

    Hei, Jeg skal servere øl i et bryllup og trenger isbiter til en jockey box. Noen som kjenner til en plass rundt stavanger en kan få tak i en større mengde is til en ok pris? Mvh Oddgeir
  2. O

    Spør Bryggselv

    Supert, takk for raskt svar!
  3. O

    Spør Bryggselv

    Hei, Er det mulig å få borret hull og få montert gjennomføring/krane hos bryggselv stavanger? Mvh Oddgeir
  4. O

    Infeksjon?

    Hei, Har ikke sett disse hvite sakene og bobler etter endt gjæring. Noen som har en formening om hva det kan være? FG er som forventet(hvertfall for øyeblikket).Det har gjæret 3 uker, og tørrhumlet i 10 dager. Det så normalt ut ved tørrhimling. mvh Oddgeir
  5. O

    Noen som kan låne meg en dose O2 i helgen?

    Takk! Oppsettet så bra ut, jeg går for dette:)
  6. O

    Noen som kan låne meg en dose O2 i helgen?

    Får man bestilt O2-regulator med flowmeter på jula? (som passer jula o2flaske)
  7. O

    samkjøp 0,5liter flasker

    Jeg kan også ta 100 :ilike: Redigert; Eller, det er vel kun 80 igjen ;)
  8. O

    Ægir Sumbel oppskrift?

    Prøver å dra opp denne igjen.. Dersom noen har oppskriften så skrik ut! :help:
  9. O

    Ølkasser

    http://www.jula.no/treeske-661087
  10. O

    Co2: En liten krise\blemme... Går jeg tom før 50års dagen er ferdig?!?

    Takk for raske svar alle sammen:) Stikker nok innom dykkersenteret for å være sikker.. Men dersom alt skulle gå til "#¤"#¤%&, så hadde det vært greit å kunne ringe deg Øldal;) Kunne du sendt tlf på pm?
  11. O

    Co2: En liten krise\blemme... Går jeg tom før 50års dagen er ferdig?!?

    Hei, Har 2kg co2flaske. Har tvangskarbonert 3 fat, samt tømt 5 fat for øl...(alle 19liters cornelius). Har tre fat som skal tømmes i en 50 års dag i helgen fra samme co2 flaske... Tror dere det er nok co2 igjen til å tømme disse fatene??? Evnt. noen i stavanger som vet om det er mulig å fylle...
  12. O

    Forskudd på Speidel hos Petit Agentur?

    Betalte selv 6500 i forskudd for 20l
  13. O

    "våt papp", plasking under mesking?

    Ser jo at det ikke er helt ideelt, så for å konkretisere spørsmålet litt; Hva ville du\dere valgt av 18grader konstant  vs. 2-10 grader ute(ølet vil variere mindre)..
  14. O

    "våt papp", plasking under mesking?

    Litt offtopic, men siden temperatur under lagring av øl er nevnt prøver jeg meg likevel :angel: Hvordan holder ølet seg ved lagring ute? Det er lagret på 19l fat, og som vi vet varierer temperaturene her på Vestlandet med 8-10 grader i løpet av et døgn.. Temperaturen på ølet vil nok ikke...
Tilbake
Topp