Borrebrygg i Horten fører kun Weyermann malt og har Barke Pilsner på lager.
Ta kontakt med de for å høre om de kan importere andre type Barke malt fra Weyermann også.
Abbey malt fra Weyermann har jeg benyttet flere ganger i belgiske øl og har vært veldig fornøyd med resultatet.
Maltet gir smak av honning, nøtter og hint av sjokolade.
Selger TEMPerNTC 2 temperatursensor som kan kobles til pc for logging av temperatur. En intern og to eksterne sensorer.
Les mer her: http://www.thermohid.co.uk/
Pris 250,-
Fermentis anbefaler at man pitche gjærslurry'en innen 18 timer ved lagring ved 4 grader. Ved 20 grader innen 6 timer.
Se side 7 i Fermentis tips & tricks http://www.fermentis.com/brewing/craftbrewing/tips-tricks/
Når du tar SG måling etter at du skylling uten å røre om/blande vil du få feil måling. Vann er lettere enn vørter.
Resultatet blir nok bedre enn hva du forventer nå.
Jeg har PID og SSR fra før og koblet den slik:
http://i.ebayimg.com/t/20-OFF-Digital-PID-Temperature-controller-25A-SSR-K-thermocouple-thermostat-/00/s/Mzc0WDY0MQ==/$(KGrHqJ,!h4E6GntFnUQBOt7QDJQNQ~~60_3.JPG
Blir det da riktig at jeg kobler 2 (på PID/SSR koblingsskjema) til 1 på ditt...
Kan du legge ut etter-bilder også? Kanskje du kunne ha tegnet opp et koblingsskjema til meg.
Føler meg usikker på hva som skal hvor ut i fra den første beskrivelsen, og vil helst ikke koble feil.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.