Brygga To Tårns Ørderøl noen ganger, med omtrentlig 30% stjørdalsmalt.
Synes i grunn den gjorde seg best fersk, da den fikk en heller søtlig smak etter en stunds lagring.
I tråd med det som ble diskutert her før helga...
Har en Pastry Stout med OG 1.125, som nå har stagnert på 1.050 med S-04. Skal ned mot 1.035.
Vil nærme meg alkoholtolleransen til gjæren (12%) så det er kanskje like greit å gjære ut den siste delen med en annen gjær, i så fall hvilken? (har...
Til dere som har brukt peanøttsmør essens som smakstilsetning, hvor mye brukte dere, sånn i ball parken?
Lorann har bare 3.75ml flasker hos slikkepott.no. Ser Overgjæret brukte 30ml på 21L batch men det blir jo himla mange flasker. (svakere essens?)
ChatGPT foreslo 10-20ml
Tenkte å blande det...
Hadde en tidligere versjon av den som selges nå. Brukte den ei stund før den plutselig resatte seg på to påfølgende brygg, og slo varmeelementet på. Oppdaget det heldigvis tidlig på begge batchene, men la den på hylla etter det. Det er vel en 2 år siden tror jeg.
App'en var ikke all verden...
Hvordan tørrhumler dere på denne?
En av portene i lokket er på en video omtalt som "dry hop port" men det er da der sikkerhetsventilen er montert. Hullet ser da også heller lite ut.
Vil det være mulig å låne co2 flasken fra fatet, til tapcooleren mens man tapper på flaskene?
Feks 1 bar på fat, og 0,7-0,8 på mottrykksfylleren? Hvor ofte må en isåfall fylle på trykk på fatet igjen?
Blir kun til førstegangs testing før jeg evt ordner noe mer permanent igjen senere.
De to går nok i søpla ja så fort jeg er ferdig med dem.
Ser noen har anbefalt å smøre dette mellom delene https://www.bryggselv.no/tilbeh%c3%b8r/400673/cip-film-pakningsmiddel-113g
Skal testes når nye kraner er kjøpt.
Noen som kjenner til andre kraner som holder bedre enn de standard plastkranene?
Da hadde det nok kommet ut ved pakningen, så tror ikek det er det som er problemet.
Har evt noe hamp til tettning som nok også kan brukes og nok er sikrere næringsmiddelteknisk sett iallefall....
Edit: Hamp funket som fjell :-)
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.