Brygger for tiden Pale Ale og Porter, som eg ikkje får plass til å kjøleskapet..
Spørsmålet blir då om eg kan lagre dette i kjelleren (17 grader konstant temperatur) over lang tid (½ år) uten av dette går ut over kvaliteten?
Øla blir ettergjæret på flaske, er det da mogleg at det blir for mye...
Takk for svar! Skrudde opp termostaten og nå er boblinga komt skikkelig i gang! Det ligg no stabilt på 14 grader, blir nok liggende der:) Er det forresten nokon som har efraring med kor lenge eit slikt brygg, ved 14 grader, bruker på å gjære? Har før kun brygga ved ca 18 grader, og det tok om...
Har nettopp satt eit ekstraktbrygg (medium ekstrakt, Hallertauer Mittelfrüh humle), og tenkte å prøve meg på lager. Brukte (etter anbefaling..) 2 pakker nottingham tørrgjær. Men vart plutslig usikker når eg fann på heimesida at nottingham går ned til 14 graders gjæringstemperatur. Dette er vel...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.