Joda, kan godt forklare meg. Ganske enkelt en temmelig standard wit, 10 liter, wlp400 som går på sekundær sammen 300 gram skrellet, renset og fryst rabarbra fra egen hage. Første gang jeg prøver dette, så krysser fingrene for at det blir greit
Av praktiske grunner har jeg starsanvannet litt lunket. Vet faktisk ikke om det noe som er anbefalt her, men lunket har fungert helt supert for meg så langt. For å sjekke temperaturen kan du f-eks. kjøpe deg en http://www.bryggselv.no/products/lcd-termometer-strips-032c som du klistrer på...
Den eneste jeg kommer på i farten er Buxton / To Øl Sky Mountain (Himmelbjerget) - som kun var tilgjengelig på spesialpolene en periode på senåret i fjor.
Vær obs på at det er forskjellig dimensjon på "gass-inn" og "øl-ut". Til en annen g-kobling jeg bruker passer kun overgangen på "gass-inn", mens på denne på bildet passer den kun på "øl-ut". Vestbrygg skal ha begge typer
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.