Nylig innhold av Rasmus Skern-Mauritzen

  1. R

    WLP002 London ale yeast

    Kære allesammen. Rygterne om inverteret tophausting i posten over dementeres hermed. Det ser ud som om WLP002 er det samme som 1968 London ESP Ale. Jeg kan i øvrigt anbefale linken http://www.mrmalty.com/yeast.htm for andre der lurer på hvad der er hvad... Rasmus
  2. R

    WLP002 London ale yeast

    Ærede brygfolk. Jeg hart forstået at WLP002 er den samme gær som 1318 London Ale Yeast III - som igen er husdyr hos Espen på Kinn. Under ølferstivalen i høst sagde Espen at det var en eminent 'tophauster'. Jeg ved ikke jeg... min WLP002 flokkulerer så kraftigt at når den synker til bunds i...
  3. R

    Corneliusfat "ABC" - finnes det?

    Jeg ser at alle sværger til køleagregater af variabel form, facong og elaboration. Jeg er på vej mod et fadølsanlæg - har bestilt en regulator fra uniten (ja - med europæisk mutter) så jeg må vel til at vurdere at suplere regulatoren med slager,kegs og stash. Nu havde jeg ikke tænkt mig at bygge...
  4. R

    50 liters kokekar i Bergensområdet søges...

    Kære medbryggefolk. Jeg leder efter en 50-liters gryde med aftapningskran eller stuss. Dersom nogen har noget sådant som leder efter en ny ejer må I meget gerne give lyd... Rasmus Askøy
  5. R

    Beer Brew 30

    Nej, nu må potten revne. Jeg har fyldt kælderen op med 50 liters gryder, kogeblus, gasflasker og alverdens skrammel til en lille formue og så kommer der nogen og siger at deres 3000 kr system gør samme jobben. Måske er det på tide at lære at gå baglens - udstyrsmæssigt...
  6. R

    Beer Brew 30

    Ser smart ud på sin vis... men jeg er lidt skeptisk til 2500W for at bringe ca 25 liter i kog... Vil ikke det tage en god stund? Jeg bruger selv et 10000W gasblus og og jeg har god tid fra jeg tænder tændstikken til jeg kan begynde at mæske. Det tager også en stund før jeg får vørteren til at...
Tilbake
Topp