Eg har fått eit ganske fint lager av forskjellige malttypar heime. Per i dag har eg:
Weyermann pale
Weyermann pils
Hvetemalt
Roasted barley
flaked barley
crystallmalt (Ukjent EBC)
cara 20
cara 120
munchenermalt 15
Viennamalt
Kva har de andre av "Husmalt"?
Kva typar humle har de alltid klar i...
Eg såg for meg at eg skulle nytta meskepose, og meska gresskarpurreen i ein halv time, for så å ta ut posen,og fortsettja som om ingen ting hadde hendt.
Planlegg å laga pumpkin ale som amerikanarane skryt slikt av. Har litt problem med å finna gresskarpuré, så eg tenkte å handla gresskar, for sidan å laga pureen sjølv. Nokon som har erfaringar å dela?
Roffe
Var litt kjapp i vendinga og helte på med 40 grader celsius vørter over gjærkaka (London Ale) eg har hatt ståande på magnetrøraren siste dagane. Er løpet kjørt, eller skal eg satse på at det går greitt?
Roffe
Alternativt kan du kjøpa finmaska meskepose hjå bryggselv.no. Eg har i alle fall nytta denne med stort hell i bryggekjelen under humling. Humleposar passar betre for blomst enn pellets, spør du meg. Ellers har eg humla med pellets rett i gjæringskaret med stort hell. Er det nokon som har prøvd å...
Endeleg føler eg at eg verkeleg er komen godt i gang med bryggjinga. Eg har laga 11 øl sidan februar, og merkar at eg vert betre og betre etter kvart. Til no har oppskrfter anten vore skot i blinde, eller så har eg kvilt på Torvald og Robert Smith-Hald. (sistnemnte ikkje veldig aktiv på...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.