Til trøst så har jeg bukse på meg, så det er heldigvis bare overkroppen du kan se til en viss grad. :)
Takk for svaret, skal stikke om litt mere andaktelig neste gang for å unngå å dra med litt bunnfall.
Har ikke plass til at Askim frukt flasker kan stå, så de må ligge når de er i kjøleskapet, men uansett så vil det bli mye grums om de står.
så problemet er der fortsatt om stående eller liggende.
er oppskriften min litt feil? kan jeg gjøre noe for å få mindre grums.
Noen som har noen tips til hva jeg gjør feil eller hva jeg kan gjøre for å ikke få slike grums rester på tappede flasker?
se vedlagt bilde, dette er en
Muntons Gold Pilsner 3kg + 1 kg spraymalt 50/50 spray/drue med en OG på 1,055 satt 8 april og gjæret til 23 april.
Gjæret med 10 gr Jack...
Hei ser at det er noe å spare på kostnaden ved å kjøpe ferdigmalt i Tyskland, noen som vet om det er en brygger butikk i Kiel?
Skal med Colorline snart og kan tenke meg å ta med litt råvarer tilbake for egenproduksjon.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.