Litt sein med å rapportere inn fra fredagens brygging, men kom i mål med Birger i år også. Andre gangen nå og neste år er det en tradisjon. En bra tradisjon. Endte på 15 liter på 1.110 så dette skal bli sterkt nok. Byttet i år ut litt sjokomalt med melanoidin-malt for å få en litt smoothere sak...
Kaster meg på igjen i år også.
Gjærstarter på WLP007 på gang nå.
Små justeringer fra fjorårets maltsammensetning. Byttet ut litt sjokomalt med melano.
10 kg (79.4%) — Maris Otter Pale Malt, Maris Otter — Grain — 5.9 EBC
600 g (4.8%) — Castle Malting Chateau Special B — Grain — 300 EBC
400 g...
Vet selv at det er mye vask og stell av bjørnunger i seg selv, så om de er blødende og har vært i folk så må de nok desinfiseres en par ganger.
Passer det å hente de i dag?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Og der var det straks blitt bedre. Ikke veldig karbonert, men nok til at det ikke er helt dødt. Utrolig stor forskjell på de «døde» og denne flaska som hadde litt perlende karbonering til alle de tunge smakene.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da er flaskene vendt tilbake til rett posisjon.
Venter noen dager, setter de opp ned igjen noen dager også 3-4 dager rett vei også tester jeg en flaske igjen.
Sent from my iPhone using Tapatalk
To uker på flaske med sukker og CBC-1 har ikke akkurat gitt så mye karbonering. Det er noe, men veldig veldig lite. Smak derimot, det er det mye av selv om den er kjøleskapskald.
What to do?
La den stå på badetemperatur en par uker til?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Takk, da skal jeg ta av noen flere toppskudd og se om jeg «bommet» med de tre jeg satte i vann for en uke siden. Rart at bare noen slår rot da?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.