stinius sin siste aktivitet

  • S
    stinius reagerte på Amarillo sitt innlegg i tråden Deilige bilder!!! med Like Like.
    6 kilo salsiccia skal holde til middag i morgen. Har vel 70-80 liter øl også, og nylaget rødbeter, klar for påske :)
  • S
    Nesten litt skummelt. 550 skal ikke gjære så langt ned etter mine begreper. Men her har du hatt mye egjær i forhold til startervolumet...
  • S
    stinius svarte på tråden Gjærstarter stoppet opp?.
    Hor mange liter vørter bruker du? Jeg bruker gjerne 3 liter vørter i en starter, det er mulig bildene lyver, men det ser ut som om du...
  • S
    stinius reagerte på Ove sitt innlegg i tråden Om øl i mediene med Like Like.
    Det er ikke i Norge. Det er i Bergen ;)
  • S
    stinius reagerte på Finn Berger sitt innlegg i tråden Sauergut med Like Like.
    Snedig måte du fiksa det der på:). pH skulle være under 4,6 når du starter, trur jeg. Grunnen er vel at lacto da ikke konkurrerer med...
  • S
    stinius svarte på tråden Sauergut.
    Kort oppsummering, det funket. Jeg tok en prøve for noen dager siden, pH 3,3, den smakte godt, som en eddik med god maltsmak. Jeg fylte...
  • S
    stinius reagerte på Skogslik sitt innlegg i tråden Deilige bilder!!! med Like Like.
    Litt shopping i Bergen!
  • S
    stinius svarte på tråden Sauergut.
    Jeg startet en prøve "batch" i går, brukte lys DME. OG 1.044, reduserte pH til 5,34, vi har borevann fra 110m ned i gruunnen (fjell) og...
    • OG.jpg
    • ph.jpg
    • malt.jpg
    • malt2.jpg
    • sousvide1.jpg
    • sousvide2.jpg
  • S
    stinius reagerte på Finn Berger sitt innlegg i tråden Sauergut med Like Like.
    Nettopp. Når jeg går inn på sidene til Weyermann finner jeg ikke noe prosenttall på innholdet av mjølkesyre, så hvor Jordan Folks har...
  • S
    stinius svarte på tråden Sauergut.
    Helt enig, jeg vet ikke hva Weyermann gjør, men det ser veldig tjukt ut. Det er vel ikke hvor tjukt det ser ut, men syre innholdet som...
  • S
    stinius reagerte på Finn Berger sitt innlegg i tråden Sauergut med Like Like.
    Ja, men konsentratet ser langt tjukkere ut enn det.
  • S
    stinius svarte på tråden Sauergut.
    Konsentrert betyr som regel at det er konsentrert? Fra 2% til 4% er litt kokt inn
  • S
    stinius svarte på tråden Sauergut.
    Etter hva jeg har lest meg til så er vel 48 grader den optimale temperaturen og den bør holdes i ca. 5 døgn. Kunze skriver vel også at...
  • S
    stinius reagerte på Finn Berger sitt innlegg i tråden Sauergut med Like Like.
    Så akkurat på den samme videoen. Fant en annen som viser hvordan du kan lage sjøl. Unødvendig langtekkelig og omstendelig - som de...
  • S
    stinius reagerte på Amarillo sitt innlegg i tråden Om øl i mediene med Haha Haha.
Tilbake
Topp