Noko som ein del slit med å skjøne her er kvifor me nemner bryggeteknikk og kjenne utstyr. Skal du treffe i nærleiken av tala, må du kjenne utstyret ditt. Når alle nyttar same oppskrift, er oppskriftutvikling og fancy spesialingredienser av bordet, det dreier seg om å lage eit godt og ikkje...
Når det gjeld tørrhumling etter seks dager kan eg skjøne at den verkar litt pussig. Særleg om de har tenkt eit lengre gjæringsforløp enn snittet. Tenk på seks dagar som rettleiande.
Heilt greitt, for så vidt, men kan jo berre spørje opent om å få trekkje bodet, heller enn berre slette det. Me er jo ikkje vanskelege... Då tenkjer eg eg avsluttar dette kalaset, og om @SvErD har lyst på ein køyretur, kan han berre hente bøtta til 800.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.