Nylig innhold av Hanen

  1. Hanen

    Infisert øl?

    Tilsett humle og lukk lokket. Du trenger ikke å hive bøtta i do. Ihvertfall ikke enda. Du er sikkert all good men minimer eksponering for oksygen slik som @PetterL nevner.
  2. Hanen

    Ultratap tvist oppgradering

    Hvis flowcontrol virker dårlig på medium til høyt karbonert øl er vel hele vitsen borte? Hvorfor bruke flow control på et lavt karbonert øl om det ikke blir skum ved full åpning? Rester i linja vil trolig skape turbulens og mer skum ja, men skjønner ikke hvorfor å spyle gjennom star san før...
  3. Hanen

    Ultratap tvist oppgradering

    Morn igjen. Så du fikk ikke flow kontrollen til å fungere egentlig? Å senke serveringstrykket er ikke ønskelig. Blir så mye justeringer. Da prøver jeg heller å søke slangelengden med en meter eller to. Hjelper veldig på når krana blir litt kald men det tar jo en halvliter det da. Hvorfor rene...
  4. Hanen

    Ultratap tvist oppgradering

    Gjorde nettopp dette men krana føles litt slarkete? Den funker i og for seg men skummer jo mer på lav flow kontra full åpning? Bytta ut picknic krana så har bare en snau meter 3/16 slange. 1bar trykk på fatet.
  5. Hanen

    Deilige bilder!!!

    Kunne kanskje vært posta i bryggetabber. Er vel en tabbe når alle fat er tomme? Men nå er de i det minste rene og flushet! Bare å fylle på med øl
  6. Hanen

    Tyske humler, kombinasjoner.

    Hvordan gikk dette?
  7. Hanen

    Tråden for dumme spørsmål.

    Mulig å dyrke opp bunnfallet i denne for så å få fabelaktig surøl?
  8. Hanen

    Deilige bilder!!!

    3x17 liter schwarzbier ish. Split batch. Nova lager, 34/70 og us05. Fatet med Nova var best i dag men blir spennende å se etter noen uker og karbonering.
  9. Hanen

    Overføring fra SS-gjæringstank til fat + tips til ny gjæringstank

    Hvilke fordeler utenom holdbarhet ser du i en ståltank kontra zilla? Bare nysgjerrig jeg altså
  10. Hanen

    Overføring fra SS-gjæringstank til fat + tips til ny gjæringstank

    Er du kjent med fermzilla allrounder 60l eller 30l? Høres ut som det er det du skal ha bortsett fra at den ikke er i stål. Men igjen ser du hvor mye øl som er igjen. Jeg bruker en billig pakkevekt under fatet i tillegg. Slik er min setup ved fating. Lite mikkmakk
  11. Hanen

    Deilige bilder!!!

    60 liter dip hopped hazy på vei til nye hjem
  12. Hanen

    Regulator defekt? Mulig å reparere?

    Aha! Takk!
  13. Hanen

    Regulator defekt? Mulig å reparere?

    Poster her i stedet for å lage ny tråd. Kom inn i ølkjøleskapet mitt her om dagen og oppdaget at Co2 flaska var helt tom. Etter litt feilsøking fant jeg ut at det lakk fra skruen på sodastreamregulatoren på bildet. Flere som har opplevd dette? Og hva er den skruen til? Stramma til litt og da...
  14. Hanen

    Tråden for dumme spørsmål.

    Desinfiserer du hele slangestrekket og picnickran/tappekran før tilkobling til fat eller kun koblingen mot ball lock på fatet?Eller kanskje ikke den heller?
  15. Hanen

    No-chill brygging

    Aha. Takk for deling. Du våger å bruke dem direkte ja. Det hadde spart meg for mye bry også. Hvor lenge tør du la dem stå? Enkelt å se en infeksjon før du pitcher? Glassflasker med patentkork?
Tilbake
Topp