Nylig innhold av Tor.

  1. Tor.

    Bryggertabber

    Passende antrekk når 6-7 barsflasker skal håndteres: Har hørt 3 bar som øvre grense tidligere.
  2. Tor.

    Bryggertabber

    Uansett tappemetode - ikke gi sånne til de irske kameratene.
  3. Tor.

    Secret Santa 2025

    Bare purring hvis du ikke har henta innen fristen, 2 timer eller hva det nå er.
  4. Tor.

    Smaking av hjemmebrygg i Oslo

    Har aldri vært plaga med sånt! :cool:
  5. Tor.

    Smaking av hjemmebrygg i Oslo

    Det har ikke skjedd noe med tønna siden tapping og påfyll i juni. Også fikk jeg hjelp til smaking og vurdering i går. Mener å huske at du ble oppfordret til å delta ;). Uansett, vi blendet litt mellom plain utgave og den med kirsebær. Noen likte blanding med 1/4 kirsebær. Også kom det et forslag...
  6. Tor.

    Smaking av hjemmebrygg i Oslo

    Takk for supert opplegg, foredrag, juleøl, mat og nyttige tilbakemeldinger på både tønneøl og det som egentlig skulle ha vært en pils. Digger de kveldene der!
  7. Tor.

    Smaking av hjemmebrygg i Oslo

    Godt poeng. Dropper pen pils med feil og nøyer meg med Barrique Rouge og Barrique Rouge Alexander.
  8. Tor.

    Interesse for kurs/workshop i gjærfrysing?

    Hvis jeg har forstått det riktig: 15% glyserin 2 ml beholdere Sakte innfrysning Stabilisert frysetemperatur Rask opptining Stemmer dette @rosnes?
  9. Tor.

    Vannjustering

    Duger folkehelsepakken her? https://vannshop.eurofins.no/productcatalogues/drikkevann/
  10. Tor.

    Interesse for kurs/workshop i gjærfrysing?

    https://www.rawfoodshop.no/glyserin-1000ml 93 for en liter. Noen lavere? :cool:
  11. Tor.

    Interesse for kurs/workshop i gjærfrysing?

    Her er det jo noe levende som er frosset ned, og som skal være levende etter opptining. Også er det veldig lite i hver beholder, så temperaturen endres raskt etter omgivelsene. Virker logisk med tiltak for å unngå temperatursvingninger. Men jeg har ikke greie på dette altså.
  12. Tor.

    Interesse for kurs/workshop i gjærfrysing?

    Også interressert! Har begynt å skaffe noen av greiene som trengs, men så har det stoppet litt opp...
  13. Tor.

    Hva fikk du i posten i dag?

    Min børsteløse Ryobi vil gjerne ha noen minutters pause etter 5-6 kilo malt.
  14. Tor.

    Smaking av hjemmebrygg i Oslo

    Den Norbryggske ølrepublikk? Jørgen for president!
  15. Tor.

    Smaking av hjemmebrygg i Oslo

    Det blir spennende å se hva kameratene i AksjonsKomitéen stiller med. Bør vi være redde for væpna ølrevolusjon? Mulig jeg tar med litt Barrique Rouge forresten. Må bare sjekke hvordan den har utvikla seg først.
Tilbake
Topp