Det har ikke skjedd noe med tønna siden tapping og påfyll i juni. Også fikk jeg hjelp til smaking og vurdering i går. Mener å huske at du ble oppfordret til å delta ;). Uansett, vi blendet litt mellom plain utgave og den med kirsebær. Noen likte blanding med 1/4 kirsebær. Også kom det et forslag...
Takk for supert opplegg, foredrag, juleøl, mat og nyttige tilbakemeldinger på både tønneøl og det som egentlig skulle ha vært en pils. Digger de kveldene der!
Her er det jo noe levende som er frosset ned, og som skal være levende etter opptining. Også er det veldig lite i hver beholder, så temperaturen endres raskt etter omgivelsene. Virker logisk med tiltak for å unngå temperatursvingninger. Men jeg har ikke greie på dette altså.
Det blir spennende å se hva kameratene i AksjonsKomitéen stiller med. Bør vi være redde for væpna ølrevolusjon?
Mulig jeg tar med litt Barrique Rouge forresten. Må bare sjekke hvordan den har utvikla seg først.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.