Nylig innhold av Tor.

  1. Tor.

    Grusomme bilder !!!

    drikke
  2. Tor.

    Prosjekt barrique

    Det er planen. Har handla inn til en liten batch med påfyll.
  3. Tor.

    Bryggeribesøk hos Ølsmia 21. mai 2025 kl. 16.

    Blir nok en øl og en matbit etellerannetsted etterpå for min del iaffall. Men bare en øl av gangen asså.
  4. Tor.

    Deilige bilder!!!

    O hygge! Liv i første steg.
  5. Tor.

    Silicone heating pad for å hjelpe HERMS coil?

    Bryggemaskinene har vel en variant av RIMS, hvor varmeelementet er i kjelen. For litt større 3-kjelsoppsett - som likevel ikke er store nok til at temperaturen holder seg stabilt - er HERMS eller RIMS nyttig. Dyppvarmere er supernyttige, men ikke til å holde stabil temperatur i mesken.
  6. Tor.

    Silicone heating pad for å hjelpe HERMS coil?

    Det jevner seg ut raskt. Vil tro metoden dreper færre enzymer enn dekoksjon. Vanlig metode for store bryggerier.
  7. Tor.

    Silicone heating pad for å hjelpe HERMS coil?

    Et raskt og enkelt alternativ er å holde av litt av meskevannet og tilsette nesten kokende vann når temperaturen i mesken skal opp.
  8. Tor.

    Deilige bilder!!!

    De er der allerede. Betales med innsats.
  9. Tor.

    Sommerfest i Oslo 11. juni

    Påmeldt! :beermug:
  10. Tor.

    Deilige bilder!!!

    Honorar for ølsmakingsarrangement i går: Det gledes!
  11. Tor.

    Bryggertabber

    så lenge man har lever!
  12. Tor.

    Billig pumpe

    https://www.biltema.no/batutstyr/pumper/lensepumper/manuell-lensepumpe-03-lslag-2000037509 Ikke næringsmiddelgodkjent. Si fra hvis du finner en manuell pumpe som er det!
  13. Tor.

    Om øl i mediene

    Uten! Bacon er jo godt, der passer røyksmak utmerket, men det gjør det jo ikke i øl!
  14. Tor.

    NM 2025, den store diskusjonstråden

    Bare å få Morten til å slenge sammen en microcontroller med noen sensorer, så kan AI ta hele dømmingen. Vet riktignok ikke helt hvordan vi kan forhindre fusk...
  15. Tor.

    Om øl i mediene

    Og noen på oksidering. Mener å huske at noen fikk hint om leverpostei på et dommerskjema en gang. Litt usikker på hva slags usmak det egentlig er.
Tilbake
Topp