Nylig innhold av TorDivi

  1. T

    Karbonering på fat, overkarbonering?

    Shit.. Ja da ble vel ikke dette så enkelt som jeg hadde håpt. Hvor mange batcher gikk i vasken for din del før du fant "sweet spot"? Jeg kjøpte co2 kit med slanger og fat, har kjøleskap med temperaturkontroll og den har vært stabil. Samme med trykk fra co2 til fat som målt ut fra kalkulator på...
  2. T

    Karbonering på fat, overkarbonering?

    Skulle sjekke ølet idag (første batch på fat), denne har stått en uke på karbonering (1.1 bar på 7.5 grader) dette er en juleøl. Får bare skum når jeg tar en prøve, men det er lite futt i selve ølet? Sent from my SM-G970F using Tapatalk
  3. T

    Karbonering på fat - Temperatur?

    Aha, så når jeg har en juleøl (pale) på 1bar så kan den gjerne stå to uker med andre ord? Ble bare litt stressa for jeg satt den på karbonering og reiste utenlands for en uke, så jeg måtte sjekke om jeg måtte sette igang en redningsaksjon :) Sent from my SM-G970F using Tapatalk
  4. T

    Karbonering på fat - Temperatur?

    Bare et lite ekstraspørsmål.. Hvor lenge skal det karboneres? En dag, en uke? Sent from my SM-G970F using Tapatalk
  5. T

    Karbonering på fat - Temperatur?

    Ah! Herlig, da fikk jeg endelig et godt svar! :) Takker!
  6. T

    Karbonering på fat - Temperatur?

    Hei, jeg har søkt gjennom forumet her og andre steder men finner ikke helt svaret på spørsmålet jeg har. Så jeg beklager om dette allerede er besvart. Jeg skal for første gang karbonere en batch på fat, dette er en Amber Ale. Ifølge oppskriften skal den karboneres på romtemperatur i 2 uker...
Tilbake
Topp