Nylig innhold av torgrim

 1. T

  Solgt/Kjøpt Krabbekoker

  Solgt og hentet i går. Beklager.
 2. T

  Solgt/Kjøpt Krabbekoker

  SOLGT 2. august 2016! Krabbekoker som fint brukes til ølbrygging/rask oppkok av vann. Kraftig gassbrenner (14.9kW), gryte 39 liter, sil og regulatorsett. Har boret standard hull i karet/gryten for innsett av kran. Som ny! Pris: 600,- Står på Fetsund/Lillestrøm.
 3. T

  Solgt/Kjøpt Beer Brew 60 Generasjon 2

  Selger min BB60 til hbo. 2000. Brygget ca. 12 brygg med denne, og vært fornøyd hver gang (siste brygg for en uke siden, som står og gjærer nå). Følger med to standard kjølespiraler til denne (jeg har koblet to sammen, siden standard som følger med synes jeg er for liten) og røresleiv i stål...
 4. T

  Solgt/Kjøpt Beer Brew 30 3.gen + ALT nødvendig utstyr for ølbrygging

  Tror du har glemt å skrive hvor dette står?
 5. T

  0.5L flasker

  200 for 48 flasker er jo løp og kjøp. Du jobber ikke i Lillestrøm/kjører gjennom Lillestrøm på vei til jobb i Oslo?
 6. T

  4 stk fatkobling + 1 stk manometer selges kr 600

  Solgt til meg ja, men tror ikke jeg trenger mer enn en G-kobling, så send meg PM med hva du ønsker å betale og hvilken G-kobling du ønsker, så skal jeg se dette an.
 7. T

  4 stk fatkobling + 1 stk manometer selges kr 600

  Har sendt deg epost! :)
 8. T

  4 stk fatkobling + 1 stk manometer selges kr 600

  Hei, Jeg er interessert i å kjøpe dette. Kan du sende per post?
 9. T

  NM billetter (medlem) selges

  Beklager, men var visst ikke noe interesse for PF (orker ikke dra alene) + jeg er mer opptatt i helga enn jeg trodde (i følge kona)... Men håper du får solgt billettene. Var jo et kjempearrangement i fjor med masse godt øl og hyggelige bryggere!
 10. T

  NM billetter (medlem) selges

  Du sier dobbeltbooking, så da regnet jeg med at du hadde dobbelt med billetter/to billetter for mye. Da håper jeg du forstår hvorfor jeg spør om du også skal på PF! Hvor på Carl Berner bor du? Langt å gå fra/til kanonhallen?
 11. T

  NM billetter (medlem) selges

  Må undersøke litt, men er det mulig å plukke billettene opp hos deg på lørdag (Carl Berner, eller skal du også på PF?)
 12. T

  Modifisering av ølfat

  Hva skal du ha for en lage en sånn til meg? Har et 50-liters ølfat med G-kobling liggende med stigerør, og har også fått G-kobling, men utstyret mitt passer bare Cornelius fat.
 13. T

  Ønskes kjøpt: 14-20L kjele

  http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=41352546&searchQuery=tappekran
 14. T

  Kjølere selges

  Hei, Jeg trenger større kjøler til min BeerBrew 60, og er veldig interessert i å kjøpe. Kan du sende målene på kjølerne dine? Håper jeg får plass til den største, men minste går vel sikkert bra også. Hilsen Bryggern fra Fetsund :)
 15. T

  Noen som skal selge BB30?

  Heisan Per, Jeg har oppgradert til BB60 og selger derfor min BB30 for 2500. Lagd 5-6 brygg på den siden jeg kjøpte den sist vinter. Bare positive opplevelser! :) Send epost til torgrim (at) gmail.com dersom du eller noen andre skulle være interessert! Holder til på Fetsund/Lillestrøm.
Topp