Nylig innhold av Triangel

 1. T

  Silkar og falsk bunn sammen

  Mener du ved rengjøringen? Da jeg skulle løfte ut falskbunn kjente jeg og litt vakuum, men det var ikke noe problem.
 2. T

  Silkar og falsk bunn sammen

  Etter å ha sett noen eldre poster så ser jeg at disse vanligvis ikke brukes sammen og jeg lurer på hvorfor? Jeg testet nemlig dette i går i min BB60 og det fungerte helt glimrende. - Temperaturen holdt seg mer stabil enn vanlig. Jeg antar at dette er fordi det interne termometeret ikke blir...
 3. T

  Tråden for dumme spørsmål.

  Problemet med det er at pumpen supplerer mer veske enn silkaret slipper ut, da vil silkaret bli fullt av veske og veske pluss evt malt kan renne over kanten. Om du struper pumpen kan det kanskje gå.
 4. T

  Tråden for dumme spørsmål.

  Takk Hogne, du er en knupp :)
 5. T

  Tråden for dumme spørsmål.

  Jeg skal lage en Mangrove jack Raspberry/mango cider. I oppskriften står det at jeg skal tilsette 1kg dextrose. Kan jeg erstatte dette med sukker? Hvor mye sukker trenger jeg i så fall for å oppnå samme resultat som med dextrose?
 6. T

  Sukker til karbonering

  Kan også bøffe sånne avlange sukker-poser på jobb om du liker litt ekstra kullsyre. De er 4 gram.
 7. T

  BB Automatic 60

  Takk for info.
 8. T

  BB Automatic 60

  Nei. Prøver å printe det nå.
 9. T

  BB Automatic 60

  Ok, så bryteren med * , ** og *** indikerer ikke hvor i prosessen man er, de er separate program som inneholder alle prosessene?
 10. T

  BB Automatic 60

  Spørsmål om BBA60: Skal den stå på program 2 når man kjøler? I henhold til displayet ser det da ut som om effekten er på 60-80%, samt at tallet nede til venstre i displayet er 65 grader...
 11. T

  BB Automatic 60

  Har akkurat fått hendene på en BBA60 etter å tidligere ha brygget på BBB30. Har dere noen tips eller "best practices" når man går over fra 30 til 60A? For eksempel: - Problematikk med tanke på vekt på fullt silkar? - Lang tid for varming/kjøling av vann? - Forskjell på Basic og Automatic?
Topp