Trenger varmeelement på 3500w HURTIG, siden medbrygger kommer hjem fra kystvakten neste uke Har ikke tid til å vente på varer fra Ebay eller Amazon. Har i dag ett Camco 3500w, men det var ikke nok power ⚡️
Har en Pale Ale med OG 1.043, gjæringen har no stanset etter 5 dager. Det er blitt brukt US-05. Gjæren ble rehydrert, men brukte ca en pakke mer enn mrmalty kalkulerte :eek: Ølet står btw i kjøleskap med stc1000 på 18 grader. Er ølet ferdig allerede, eller skal jeg la det stå totalt 14 dager...
Økes OG ved tilsettning av sukker under gjæring eller bidrar det bare med bedre utgjæring (lavere FG), tørrere øl osv? Satt 15 liter med vørter til gjæring i går. OG ble 1.043 og ønsker 1.046-47. Om jeg nå tilsetter 120g sukkerlake etter stormgjæring, vil det øke OG til 1.046 eller bare gi en...
Om en skal bruke Beersmith kalkulatoren og vanlig sukker fremfor dry malt. Blir omregningen fra dry malt til sukker riktig som i kalkulatoren jeg har brukt i vedlegget mitt? OG 1.043 ønsket OG 1.046, 20 liter vørter. Tenkte å ha i sukkeret etter stormgjæring.
Sporet "litt" vell av den tråden her :p Kan jeg få et eksempel på humleskjema, plz :) Bitterhet humling er jo 60min, eller? Da skjønner jeg ikke poenget med 5 typer humle når dette ikke gir noen profil på smak, eller er jeg helt på jordet her no? Hilsen Amatør ;)
Kan noen komme opp med ett forståelig koblingsskjema? Skal ha en PID Mypin eller Sestos med Pt100 probe. Har en 100L vvb som jeg skal bruke til mesk og kok. Har også en til skyllevan men den klaler jeg selv :) Problemet blir når jeg skal koble1 pid til 2 element på 3500W og 2 16A kurser!
Noen tanker om hvordan dette blir, blir det godt? Mitt første brygg btw :)
http://www.haandbryg.dk/cgi-bin/beercalc.cgi?pick=TTs%20f%F8rste%20brygg&mine=&sort=date&stylesort=0&numshow=100&namesearch=&brewersearch=trond thorsen
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.