Alt-smaking i Düsseldorf

Hyggelig ølmøte det...

Pluss mye godt øl  :D

Lærte meg at det ikke er lurt å brygge hefeweizen uten hvetemalt også  ;D

Richard
 
Puh, endelig tilbake etter et døgn i feberkoma...

Jepp, det var veldig hyggelig selv om vi endte opp med bare å være tre stykker. Nestemann som tar opp stafettpinnen, må visst gi lengre forvarsel enn tre uker ;)

Jeg tør påstå at vi alle sammen fikk smakt øl som vi aldri hadde smakt før, og fikk utvidet horisontene våre litt!
 
Hveteøl med riktig gjær uten hvete, 100% pils malt... smakte ikke så snadder nei.. synes det ble alt for mye maltsmak.. Så da vet jeg at jeg skal bruke 50/50 pils- og hvetemalt.

Jeg synes det smakte litt feil ja.. vet ikke helt hva jeg skal si, men det smakte litt for mye korn kanskje..

Moro at noen prøver seg på slikt ja.. :samenvol:

Richard
 
Ja, absolutt.... jeg har tenkt tanken selv, men da er det kanskje ikke noe vits likevel...;)

Er det noen andre som har prøvd hveteølgjær i "feil" vørter, hva med feks en stout?!

Lars
 
Hehe...

Det er ikke det at ølet smaker vondt, egentlig, men det smaker definitivt ikke hveteøl. Kan ikke anbefales.

Derimot å brygge hveteøl med litt mer humle enn tradisjonelt, ca 25 IBU, er faktisk ganske godt. Tror jeg vil gjøre det igjen.
 
Tilbake
Topp