kokkenrolv
Norbrygg-medlem
Menyen fra Beermakers Dinner med Ægir:
-Krabbesalat med chili, ingefær, lime og fiskesaus, toppet med kongekrabbe og strimlet nykål. Siw wittbier i glasset.
-Ovnsbakt røykt ål, persillerotpure tilsmakt trøffelolje, strimlet pak choy med sennep og blodappelsindressing. IPA i glasset.
-Kyllingballotine, fyllt med smør, pancetta, salvie, pinjekjerner. Byggrisotto, parmesan. Magni belgisk trippel i glasset.
-Langtidsmodnet "liten entrecote", stekt steinsopp, beurre blanc med østers. Lir dry stout i glasset.
-Amerikanske pannekaker, lønnesirup, bacon. First Wave imperial oysterstout (samarbeid med Garage Project) i glasset.
-Krabbesalat med chili, ingefær, lime og fiskesaus, toppet med kongekrabbe og strimlet nykål. Siw wittbier i glasset.
-Ovnsbakt røykt ål, persillerotpure tilsmakt trøffelolje, strimlet pak choy med sennep og blodappelsindressing. IPA i glasset.
-Kyllingballotine, fyllt med smør, pancetta, salvie, pinjekjerner. Byggrisotto, parmesan. Magni belgisk trippel i glasset.
-Langtidsmodnet "liten entrecote", stekt steinsopp, beurre blanc med østers. Lir dry stout i glasset.
-Amerikanske pannekaker, lønnesirup, bacon. First Wave imperial oysterstout (samarbeid med Garage Project) i glasset.