Beermakers Dinner i Bergen!

Menyen fra Beermakers Dinner med Ægir:

-Krabbesalat med chili, ingefær, lime og fiskesaus, toppet med kongekrabbe og strimlet nykål. Siw wittbier i glasset.
-Ovnsbakt røykt ål, persillerotpure tilsmakt trøffelolje, strimlet pak choy med sennep og blodappelsindressing. IPA i glasset.
-Kyllingballotine, fyllt med smør, pancetta, salvie, pinjekjerner. Byggrisotto, parmesan. Magni belgisk trippel i glasset.
-Langtidsmodnet "liten entrecote", stekt steinsopp, beurre blanc med østers. Lir dry stout i glasset.
-Amerikanske pannekaker, lønnesirup, bacon. First Wave imperial oysterstout (samarbeid med Garage Project) i glasset.
 
Menyen fra Beermakers Dinner med Ægir:

-Krabbesalat med chili, ingefær, lime og fiskesaus, toppet med kongekrabbe og strimlet nykål. Siw wittbier i glasset.
-Ovnsbakt røykt ål, persillerotpure tilsmakt trøffelolje, strimlet pak choy med sennep og blodappelsindressing. IPA i glasset.
-Kyllingballotine, fyllt med smør, pancetta, salvie, pinjekjerner. Byggrisotto, parmesan. Magni belgisk trippel i glasset.
-Langtidsmodnet "liten entrecote", stekt steinsopp, beurre blanc med østers. Lir dry stout i glasset.
-Amerikanske pannekaker, lønnesirup, bacon. First Wave imperial oysterstout (samarbeid med Garage Project) i glasset.
Her skulle man tydeligvis ikke holdt seg hjemme. Når, og med hvem blir neste? Tør vi håpe på Lervig?
 
Fredag 25. spetember kl. 19.00 (dørene og baren åpner 18.00) er det igjen Beermakers Dinner på Grand Bergen. Denne gang er det Bryggerhuset Veholt som bidrar med øl, og kokketeamet på Grand gjør sitt beste for å finne perfekte matkombinasjoner.

5 retter, 5 øl, kr. 795.-
Forsalg på Pingvinen, Cafe Opera, Vestbrygg.
eller
grand@engengruppen.no
 
Lørdag 20. februar 2016 kl. 19.00 er det duket for nok en Beermakers Dinner på Grand Bergen!

Denne gang er det 5 øl fra Gotlands Bryggeri som parres med 5 retter fra kokketeamet på Grand Bergen.

Gotlands Bryggeri er tilstede før, under og etter middagen, for å fortelle om ølene og svare på spørsmål.

Billetter kr. 795.- (5 retter og 5 øl), forsalg på Pingvinen, Vestbrygg og Cafe Opera.
 
Fredag 22. april kl. 19.00 tar kokketeamet på Grand Bergen fatt i øl fra Haandbryggeriet. 5 retter til 5 øl. Rune Eriksen fra Haandbryggeriet og Rolv Bergesen fra Grand Bergen loser deg trygt gjennom måltidet.
Velfylt bar åpen både før og etter middagen.

Forsalg på TicketCo.
 
Tilbake
Topp