Behandling av krydder i juleøl, Black cat Spiced porter

Hei
Skal brygge dette juleølsettet fra bryggselv, og lirer på om krydret må knuses eller males først.
Server kanelstang, som jeg har inntrykk av at man tilsetter hel.
Så er det da allehånde og en stk hel muskatnøtt.
De to siste lurer jeg på om jeg skal knuse/rive/grovhakke da det ikke kommer helt frem av oppskriften .



Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
 
Hei,

Skal brygge en Black Cat Spiced Porter i morgen med oppskrift fra Brygg Selv.
Spørsmål:
Når skal jeg ha i krydderet?
 
Oppgitt til siste to minuttene av kok mener jeg det sto.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
 
Oppgitt til siste to minuttene av kok mener jeg det sto.


Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Takk for svar.
Jeg greier ikke å se noe utfra oppskriften at dette skal i kok på 2 min. Så da er det vel bare å kjøre på.
Fant nå en mer fullstendig oppskrift. Du har helt rett KimO.
 
Sist redigert:
Hei!

Har noen en fullstendig oppskrift på denne porteren?
Finner bare oppskriften på baseølet men ingenting om kryddermengdene.
 
Tilbake
Topp