Tenkte å hjelpe til med å anslå OG på et hjemmebrygg som er satt til gjæring, men husker ikke hvordan det regnes ut, og er på tur uten ølbøkene.. Hvordan regner jeg ut dette?
I tillegg til appelsiner, nellik, pepper og noe annet snacks, ble det brukt en viss mengde sukker på 18 liter.
Venter på å få svar på sukkermengden, men vi kan anslå 100gram foreløpig.
Det ble også brukt bakegjær, så jeg er spent på resultatet, og eventuelle forbedringspotensiale her.
Han har Oechslevekt, så FG kan måles, da det vil være viktig å vite alkoholprosent i juletida..
I tillegg til appelsiner, nellik, pepper og noe annet snacks, ble det brukt en viss mengde sukker på 18 liter.
Venter på å få svar på sukkermengden, men vi kan anslå 100gram foreløpig.
Det ble også brukt bakegjær, så jeg er spent på resultatet, og eventuelle forbedringspotensiale her.
Han har Oechslevekt, så FG kan måles, da det vil være viktig å vite alkoholprosent i juletida..