Morten Norås
Norbrygg-medlem
Dette er mitt siste brygg som er klar til å tappes på flasker. første bilde er fra første uka av bryggingen. andre og det klare var etter 14 dager. har ikke brukt noe klaringsmiddel i det.
Her er hva den inneholder. har lakt de etter stigen rekkefølge
Crisp Maris Otter Ale Malt 43%
Best Smoked Malt 34 %
Best Munich Malt 17 %
Crisp Crystal malt 240 4 %
Crisp Roasted Barley 2%
East Kent Goldings 1,25 gr
Cascade 0,75
WLP002 English Ale
etter min mening og smak var det godt og ingen usmak så jeg kan merke. kan si så mye at nå jeg tok OG la den på ca OG 1,040 og ca et døgn etter var det på 1,011. når jeg så på den i går når jeg flyttet den for å klargjør flasking lå den også på 1,011.
Her er hva den inneholder. har lakt de etter stigen rekkefølge
Crisp Maris Otter Ale Malt 43%
Best Smoked Malt 34 %
Best Munich Malt 17 %
Crisp Crystal malt 240 4 %
Crisp Roasted Barley 2%
East Kent Goldings 1,25 gr
Cascade 0,75
WLP002 English Ale
etter min mening og smak var det godt og ingen usmak så jeg kan merke. kan si så mye at nå jeg tok OG la den på ca OG 1,040 og ca et døgn etter var det på 1,011. når jeg så på den i går når jeg flyttet den for å klargjør flasking lå den også på 1,011.