Brooklyn lager

obm

 
Hei,
Noen som har en oppskrift og fremgangsmetode på Brooklyn lager som de har vært fornøyd med?
 
Var godt fornøyd med denne, basert på oppskriften over. Den ble ganske lik originalen, selv om jeg brukte WLP-802 (833 var ikke tilgjengelig) og manglet et par humletyper. Derav navnet Borklyn.

Navn: Borklyn
Type: American Lager
Batch size: 25 l
OG: 1.051 FG: 1.012 ABV: 5.2% IBU: 31 (Tinseth)

Mash: 75 min. at 65°C
PB: 1.046
Boil: 90 min.

82.5% 4700 g German Pilsner
8.8% 500 g Munich Dark
8.8% 500 g Crystal 60

10 g Magnum 15 % AA 75 min. 16.2 IBU
10 g Cascade 8.8 % AA 35 min. 7.7 IBU
30 g Mittelfrüh 2.5 % AA 35 min. 6.5 IBU
30 g Hersbrucker 2.5 % AA 2 min. 0.7 IBU
8 g Cascade 8.8 % AA 35 min. 0.6 IBU
40 g Mittelfrüh 2.5 % AA Dry Hop (Day 5)
20 g Cascade 8.8 % AA Dry Hop (Day 5)

Yeast: WLP-833 German Bock (500bn cells)
 
Tilbake
Topp