Jeg lurer på hva riktig carbonering er for Stout som skal drives ut med beergass? Prøvde meg med en stout som nok var sterkt i overkant carbonert, fikk ikke helt den nitroeffekten jeg ønsket. (var litt bobler som gikk nedover)
Bør jeg blø fatet med stout tomt for co2 og prøve igjen, eller må jeg forskøke neste stout med mindre carbonering?
Prøvde å søke litt på youtube, virker som det drives ut med oppimot 3 bar. jeg prøvde med 2.5 bar.
Er på prøvestadiet dette, fylt 100 bar på en sodastreem flaske og vanlig co2 ventil, flasken tåler 250 bar og ventilen 300 bar, men tenkte jeg skulle starte litt forsiktig. (ender nok med en kjemesmell, men da har jeg i det minste prøvt.)
Bør jeg blø fatet med stout tomt for co2 og prøve igjen, eller må jeg forskøke neste stout med mindre carbonering?
Prøvde å søke litt på youtube, virker som det drives ut med oppimot 3 bar. jeg prøvde med 2.5 bar.
Er på prøvestadiet dette, fylt 100 bar på en sodastreem flaske og vanlig co2 ventil, flasken tåler 250 bar og ventilen 300 bar, men tenkte jeg skulle starte litt forsiktig. (ender nok med en kjemesmell, men da har jeg i det minste prøvt.)