Da blir denne APA'en brygget til helgen
OG: 1,058
FG: 1,012
IBU: 50
Sluttvolum i kjele etter kok: 24,5 liter
Malt:
Ireks Pale Malt: 2,025 gram (37,5 %)
Maris Otter Pale Malt: 2,025 gram (37,5 %)
Havregryn: 800 gram (15 %)
Ireks Munich Malt 2 (20 EBC): 270 gram (5 %)
Thomas Fawcett Caramalt (31 EBC): 135 gram (2,5 %)
Thomas Fawcett Pale Crystal (75 EBC): 135 gram (2,5 %)
Humle og øvrige tilsetninger:
60 min: Magnum til target
15 min: Protafloc 0,5 tablett
10 min: Gjærnæring 1 kapsel WLN3200
10 min: Like mengder av henholdsvis Chinook, Amarillo og Cascade. Totalt 60 gram.
5 min: Like mengder av henholdsvis Chinook, Amarillo og Cascade. Totalt 60 gram.
1 min: Like mengder av henholdsvis Chinook, Amarillo og Cascade. Totalt 60 gram.
Tørrhumle: Like mengder av henholdsvis Chinook, Amarillo og Cascade. Totalt 6 gram per liter.
Meske 1 time på 67 grader.
WLP001 på 17-19 grader
Vannjusterer med 2:1 forhold kalsiumklorid/-sulfat.