1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
 2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
  Fjern notisen

Dommerbrev

En tråd i 'Styret informerer' startet av Per Øyvind Arnesen, 15 Sep 2014.

 1. Per Øyvind Arnesen

  Per Øyvind Arnesen
  Expand Collapse
  NM-arrangør

  Bosted:
  Krokkleiva
  Det viser seg at ikke alle dommerne får epostene vi sender ut, slik at vi legger en kopi av epost på denne tråden i tillegg.

  Først ut er en resending fra 10. september:

  *****************************************************************************
  Hei alle øldommere!

  Høsten er ølfestivaltid, og vi får inn spørsmål om å stille med dommere:

  Dommere til IKT NM 7. november, Oslo
  Årets IKT-NM går av stabelen 7. november på Torshov i Oslo, og de trenger minst 4 dommere som kan bedømme bryggene som kommer inn. De regner med å ha 60 brygg, 30 bryggere og ca 200 gjester. De stiller med ekstra usmakekurs for de som vil være med. Interesserte kan si ifra til larsga@bouvet.no.

  Dommere til Aker Solutions 10 oktober, Oslo
  Aker Solutions har en ølklubb, og skal ha en hjemmebryggerkonkurranse 10. oktober på Slurpen i Oslo. De regner med ca 15 bryggere, og ønsker å ha med to dommere. De stiller med mat (og øl), og kommer også til å belønne dommerne med noen gavekort. Interesserte kan si ifra til per@norbrygg.no.
   
 2. Per Øyvind Arnesen

  Per Øyvind Arnesen
  Expand Collapse
  NM-arrangør

  Bosted:
  Krokkleiva
  Neste er fra 13. september:

  Oslomesterskapet i hjemmebrygging 20. september
  En veldig koselig festival hos Gamlebyen Sport og Fritid på østkanten i Oslo den 20. september, de trenger dommerhjelp for å kåre hvem som skal få brygget ølet sitt hos Schouskjelleren. Det kommer to dommere fra fra Schouskjelleren og GSF i tillegg. En veldig koselig festival med god mat og drikke, jeg skulle gjerne ha stilt selv hvis jeg kunne. Interesserte kan ta kontakt med bard.sorlie@bfe.oslo.kommune.no.
   

Del denne siden