Jeg og en kompis brygget et nybegynnerbrygg fra bunnen av, alt gikk bra det smaker meget bra og har ca 7.5% alkohol.
Før tapping på flasker tilsatte vi en sukkerbit pr 1/2 øl. Kokte sukkert opp i 2dl vann og tilsatte dette nedkjørlt i bøtta før vi tappet over ølet. Har gjort dette mange ganger før, men kun med øl sett og da har det fungert fint, men denne gangen finnes det ikke tegn til kullsyre. Det har stått nå i ca 3 uker.
Ølet sto 2 uker for og gjære ferdig før vi tappet.
Før tapping på flasker tilsatte vi en sukkerbit pr 1/2 øl. Kokte sukkert opp i 2dl vann og tilsatte dette nedkjørlt i bøtta før vi tappet over ølet. Har gjort dette mange ganger før, men kun med øl sett og da har det fungert fint, men denne gangen finnes det ikke tegn til kullsyre. Det har stått nå i ca 3 uker.
Ølet sto 2 uker for og gjære ferdig før vi tappet.