Har satt sammen en (slags  belgisk dobbel og har brukt tørrgjær Mangrove Jack´s M 27. Fulgte produsentens anbefaling med rehydrering og høy gjæringstemperatur (26-32°C) Hos meg gikk den fra 22,9°C til maks 30,6°C (romtemperatur 26°C) og er på vei ned nå. Har gjæret fra OG 1.063 til SG 1.007 på under tre dager. Synes en så høy gjæringstemp. virker litt skummel, men produsenten anbefaler altså dette...Noen synspunkter?
 belgisk dobbel og har brukt tørrgjær Mangrove Jack´s M 27. Fulgte produsentens anbefaling med rehydrering og høy gjæringstemperatur (26-32°C) Hos meg gikk den fra 22,9°C til maks 30,6°C (romtemperatur 26°C) og er på vei ned nå. Har gjæret fra OG 1.063 til SG 1.007 på under tre dager. Synes en så høy gjæringstemp. virker litt skummel, men produsenten anbefaler altså dette...Noen synspunkter?
				
			 
				 
						 
 
		 
 
		 
 
		