24liter ferdig 27 liter til kok
OG 1060
FG 1014
IBU: 37 (tinseth)
Farge 19 EBC
#Malt#
Maris otter 5000g 5EBC
Crystal 300g 145EBC
Mais 400g 1 EBC
Chocolate mat 25g 900EBC (for å justere farge litt opp
#Humle#
Target 10% 20g 60min
Challenger 8% 10g 60min
Challenger 8% 10g 10min
Northdown 9.6% 10g 10min
Challenger 8% 10g 3min
Northdown 9.6% 10g 3min
EKG 4.5% 10g 3min
EKG 4.5% 25g Dryhop siste 7 dager i dunken
#Gjær#
WLP002 ihht mrmalty
Starter på 17, sakte økning mot 20 når stormgjæringen avtar
Noen innspill?
OG 1060
FG 1014
IBU: 37 (tinseth)
Farge 19 EBC
#Malt#
Maris otter 5000g 5EBC
Crystal 300g 145EBC
Mais 400g 1 EBC
Chocolate mat 25g 900EBC (for å justere farge litt opp
#Humle#
Target 10% 20g 60min
Challenger 8% 10g 60min
Challenger 8% 10g 10min
Northdown 9.6% 10g 10min
Challenger 8% 10g 3min
Northdown 9.6% 10g 3min
EKG 4.5% 10g 3min
EKG 4.5% 25g Dryhop siste 7 dager i dunken
#Gjær#
WLP002 ihht mrmalty
Starter på 17, sakte økning mot 20 når stormgjæringen avtar
Noen innspill?