For et par mnd siden skulle jeg brygge en black ipa.. Under mesk fikk jeg derimot svidd mesk og måtte avbryte hele prosessen.
Hadde målt opp humle, chinook, citra og amarillo. Denne ble dermed ubrukt og har stått i kjøleskapet i en beholder de siste to mnd. Det har imidlertid vært tett lokk på beholderen..
Tenkte å forsøke meg på nytt på samme brygg, med humlen som er i kjøleskapet.
Mitt spørsmål er som følger.. Hvor mye har humlen "tapt" seg? Kan jeg øke humlemengden for å kompensere? Eller skal jeg anta dette er kun nyanser og kjøre på med det jeg har?
Hvordan er det forresten best å oppbevare humlen?
Hadde målt opp humle, chinook, citra og amarillo. Denne ble dermed ubrukt og har stått i kjøleskapet i en beholder de siste to mnd. Det har imidlertid vært tett lokk på beholderen..
Tenkte å forsøke meg på nytt på samme brygg, med humlen som er i kjøleskapet.
Mitt spørsmål er som følger.. Hvor mye har humlen "tapt" seg? Kan jeg øke humlemengden for å kompensere? Eller skal jeg anta dette er kun nyanser og kjøre på med det jeg har?
Hvordan er det forresten best å oppbevare humlen?