hei bryggere
ja i gå så ble første brygg satt! begynnte kl 2 på dagen og var ikke ferdig før kl 22.ble noen komplikasjoner da termometeret gikk i gulvet
og knuste,skulle begynne å skylle på 80 grader så jeg prøvde med steke termometer men det rikket ikke seg lengre en 65 grader.og når jeg fikk tak i
et nytt viste dette 91 grader håper dette ikke har ødelagt brygget?så det ble skylling på litt høyere temp,brygget en resept fra bratberg på imp stout.
og viste 1080 etter ned kjøling er dette ok? kjøleren til terassebryggeriet var ikke den beste slet med å få den langt nok ned da bøyen på rørene tok i bøtta.
tilsatte 2 pakker gjær,og i morges var det full gang.Hvor lenge skal dette stå og gjære nå.
ja i gå så ble første brygg satt! begynnte kl 2 på dagen og var ikke ferdig før kl 22.ble noen komplikasjoner da termometeret gikk i gulvet
og knuste,skulle begynne å skylle på 80 grader så jeg prøvde med steke termometer men det rikket ikke seg lengre en 65 grader.og når jeg fikk tak i
et nytt viste dette 91 grader håper dette ikke har ødelagt brygget?så det ble skylling på litt høyere temp,brygget en resept fra bratberg på imp stout.
og viste 1080 etter ned kjøling er dette ok? kjøleren til terassebryggeriet var ikke den beste slet med å få den langt nok ned da bøyen på rørene tok i bøtta.
tilsatte 2 pakker gjær,og i morges var det full gang.Hvor lenge skal dette stå og gjære nå.