Freia Bakepulver?

Har startet gjæra mi for å prøve på et forøk alà Goose Island 312 Urban wheat, som jeg syns er aldeles nydelig. Har et ønske om å etterligne vannet i Chicago. Brewers Friend sin kjemikalkulator sier jeg skal bruke omtrent 4g natriumbikarbonat. Ser på boksen fra Freia at bikarbonatet ligger sist på lista over innhold, etter maisstivelse og noen surhetsregulerende midler. Noen som bruker bakepulver, eller skal jeg sjekke på apoteket om de kanskje har NaHCO3 i ren form?
 
runarstock skrev:
Har startet gjæra mi for å prøve på et forøk alà Goose Island 312 Urban wheat, som jeg syns er aldeles nydelig. Har et ønske om å etterligne vannet i Chicago. Brewers Friend sin kjemikalkulator sier jeg skal bruke omtrent 4g natriumbikarbonat. Ser på boksen fra Freia at bikarbonatet ligger sist på lista over innhold, etter maisstivelse og noen surhetsregulerende midler. Noen som bruker bakepulver, eller skal jeg sjekke på apoteket om de kanskje har NaHCO3 i ren form?
Bruk natron, er akkurat det du etterlyser
 
runarstock skrev:
Har startet gjæra mi for å prøve på et forøk alà Goose Island 312 Urban wheat, som jeg syns er aldeles nydelig. Har et ønske om å etterligne vannet i Chicago. Brewers Friend sin kjemikalkulator sier jeg skal bruke omtrent 4g natriumbikarbonat. Ser på boksen fra Freia at bikarbonatet ligger sist på lista over innhold, etter maisstivelse og noen surhetsregulerende midler. Noen som bruker bakepulver, eller skal jeg sjekke på apoteket om de kanskje har NaHCO3 i ren form?

Natron er det vanlige handelsnavnet på natriumbikarbonat. Finnes i krydder- eller bakehylla i de fleste dagligvarebutikker.
 
Tilbake
Topp