hei hopp!
Godt nyttår forresten!
Sitter her å planlegger brygging av en mild (etter å ha blitt inspirert av Gahr's artikkel).
Bestilte inn endel råvarer i god tid før jul, for da SKULLE det brygges både wit, old ale og trappist øl........
nå er d januar, inga brygging ble gjort (fekk itte lov ta kjerringa) :noway:
Spøk til side, skal brygge mild som sagt, helst på onsdag for da har je fri!
ca 35 liter, Og 1040,
skal bruke en Wyeast 1968 London esb smackpack som er produsert den 4 okt 2010,
holder det å lage en stor starter (1,5 l) og sette den på rører'n imorra?
Blir dette nok gjær med en starter? evt hva skal je gjøre?
mvh ole
Godt nyttår forresten!
Sitter her å planlegger brygging av en mild (etter å ha blitt inspirert av Gahr's artikkel).
Bestilte inn endel råvarer i god tid før jul, for da SKULLE det brygges både wit, old ale og trappist øl........
nå er d januar, inga brygging ble gjort (fekk itte lov ta kjerringa) :noway:
Spøk til side, skal brygge mild som sagt, helst på onsdag for da har je fri!
ca 35 liter, Og 1040,
skal bruke en Wyeast 1968 London esb smackpack som er produsert den 4 okt 2010,
holder det å lage en stor starter (1,5 l) og sette den på rører'n imorra?
Blir dette nok gjær med en starter? evt hva skal je gjøre?
mvh ole