Hei!
Jeg tappet akkurat 19L over fra gjæringsdunken til flasker og tilsatte 7 g/l sukker, totalt 130g. (tappet via en ny gjæringsdunk med sukkerlake)
Men jeg glemte å sjekke FG før jeg tilsatte sukker og målte dermed FG med tilsatt sukker til FG 1020.
Spørsmålet mitt er ganske enkelt, har jeg tappet på flaske for tidlig?
Ekstra info:
IPA, kit fra bryggeland, OG 1050 (skulle vært 1059). 2 pakker tørrgjær, gjæret i romtemp på 22C i 2 uker.
Jeg tappet akkurat 19L over fra gjæringsdunken til flasker og tilsatte 7 g/l sukker, totalt 130g. (tappet via en ny gjæringsdunk med sukkerlake)
Men jeg glemte å sjekke FG før jeg tilsatte sukker og målte dermed FG med tilsatt sukker til FG 1020.
Spørsmålet mitt er ganske enkelt, har jeg tappet på flaske for tidlig?
Ekstra info:
IPA, kit fra bryggeland, OG 1050 (skulle vært 1059). 2 pakker tørrgjær, gjæret i romtemp på 22C i 2 uker.