Jeg driver og tukler med en oppskrift akkurat nå, tenkte å brygge denne på tirsdag.
12kg Pale Malt
0,5 Amber Malt
0,5 Biscuit Malt
50g EKG@60 min
50g EKG@0 min
1kg Honning@5 min
Wyeast London Ale 1028
OG: 1.065
FG: 1.011
ABV: 7.1%
IBU: 13.8
Noen innspill? Det blir min første honey ale så jeg er litt usikker på hvordan jeg skal behandle honningen. VIl gjerne at den skal sette god smak på ølet og ikke bare bidra til å øke OG. Jeg har lest en del tips&tricks på forumet, men det ser ut som folk ikke blir enige om hva som er den beste løsningen.
12kg Pale Malt
0,5 Amber Malt
0,5 Biscuit Malt
50g EKG@60 min
50g EKG@0 min
1kg Honning@5 min
Wyeast London Ale 1028
OG: 1.065
FG: 1.011
ABV: 7.1%
IBU: 13.8
Noen innspill? Det blir min første honey ale så jeg er litt usikker på hvordan jeg skal behandle honningen. VIl gjerne at den skal sette god smak på ølet og ikke bare bidra til å øke OG. Jeg har lest en del tips&tricks på forumet, men det ser ut som folk ikke blir enige om hva som er den beste løsningen.