Hva har jeg laget...

Johan Bjarøy

Norbrygg-medlem
Jeg brygget det jeg kaller for bock'n min,m men sist bryggedag gikk ikke etter planen og sekken med spesialmalt ble forvekslet med sekken med en rest pilsnermalt.
Original oppskrift:
15kg Marris otter
0.7 melanoidin
0.5 biscuit
0.5 carahell
0.5 carared
0.5 caraamber
85g hallertauer mittelfruh 60 min
15g hall mitt 15-5min som regel rundt 5 min
German bock lager gjæret på 12c med 19c diacetyl hvil etter to uker.
90 min kok. Dette er til en ca 50l batch.
Ølen er ganske uklar med farge litt som annanasjuice, med fantastisk sødme og humle aroma. Vellsmakende men ingen bock.
Skal jeg ta en runde til nå uten pilsnermalt eller koke opp en liter eller to og trekke spesialmalt og tilsette.
Og ikke minst hva kan jeg kalle denne varianten
 
Topp