loebrygg
Norbrygg-medlem
Hei,
satte en ImperialDunkelWit
nå for 10 dager siden og målte graviteten til 1040 både idag og for 3 dager siden. Ser ut til å være null aktivitet.
Har en pose tørrgjær liggende, bør jeg lage en starter av den idag og pinche på nytt imorgen?
satte en ImperialDunkelWit
loebrygg skrev:Tenker å prøve meg på denne imorgen som et juleøl
Imperial Dunkel Wit Style: Dunkelweizen Brewer: Hans Christian Løberg
Statistics
Volume: 12 liters
OG: 1098
FG:
Alcohol: 9.7 % by vol.
Colour: 58 EBC (Dark brown)
Bitterness: 39 IBU
BU/GU: 0.39
Fermentables
Weyermann Hefeweizen Extract 4500 grammes
Chocolate Malt 150 grammes
Mash schedule: 60 degrees for 60 minutes
Hops
Chinook 12.6% alpha 12 grammes 60 minutes
Centennial 10% alpha 10 grammes 15 minutes
Centennial 10% alpha 10 grammes 5 minutes
Columbus 16% alpha 10 grammes dry hopped
Chinook 12.6% alpha 15 grammes dry hopped
Fermentation
Yeast: WLP410 Belgian Wit II
Comments:
skallet av en appelsin og
en ts koriander
Noen som har inspill?
coriander, chinook & orangepeel by hcloberg, on Flickr
Deilige dufter
nå for 10 dager siden og målte graviteten til 1040 både idag og for 3 dager siden. Ser ut til å være null aktivitet.
Har en pose tørrgjær liggende, bør jeg lage en starter av den idag og pinche på nytt imorgen?