infeksjon?

hei har hatt eit øl sett stående 3 veker på gjærins kare ølen så helt normal ut men de luktet sterkt vin\svåvel smakte lit vin\sur men eller ikke så verst  men ølen var grumsen under taping fra 1045 -1004 det va 3kg monts premium gold med 5.0kg monts dark spraymalt ølsettet å spraymalten blei kokt kan ølen ver infisert?
 
seven skrev:
hei har hatt eit øl sett stående 3 veker på gjærins kare ølen så helt normal ut men de luktet sterkt vin\svåvel smakte lit vin\sur men eller ikke så verst men ølen var grumsen under taping fra 1045 -1004 det va 3kg monts premium gold med 5.0kg monts dark spraymalt ølsettet å spraymalten blei kokt kan ølen ver infisert?
Hvilken gjær brukte du?Og på hvilken temp gjæra du?
 

Similar threads

P
Svar
0
Sett
2K
Per Øyvind Arnesen
P
Tilbake
Topp