Hei
Har hatt en ale på dunk i 26 dager. De første to ukene gjøret den på ca 23 grader og etter det har den stått i kjelleren på 15 grader. Brygget ble tappet om da jeg satte det i kjelleren. Jeg var nede og smakte på brygget i dag og jeg syntes det var en sur ettersmak i brygget som ikke var tilstede for et par uker siden. Det var tydelig plopping i vannlåsen i dag, så det virker som gjæringa pågår fortsatt. Det skjer mye for tida så jeg har ikke tid til å flaske om en uke. Noen som har erfaringer rundt en ale som står lenge på dunken.
Har hatt en ale på dunk i 26 dager. De første to ukene gjøret den på ca 23 grader og etter det har den stått i kjelleren på 15 grader. Brygget ble tappet om da jeg satte det i kjelleren. Jeg var nede og smakte på brygget i dag og jeg syntes det var en sur ettersmak i brygget som ikke var tilstede for et par uker siden. Det var tydelig plopping i vannlåsen i dag, så det virker som gjæringa pågår fortsatt. Det skjer mye for tida så jeg har ikke tid til å flaske om en uke. Noen som har erfaringer rundt en ale som står lenge på dunken.